2 Травня, 2019
Час читання: 2 хв.

Розшукуємо Cтартапи: Відкрито Реєстрацію на Startup Competition 2019

Пошук інновацій розпочато! 2 травня стартує реєстрація на наймасштабніший конкурс українських стартапів  – Startup Competition! Четверте поспіль змагання стартапів відбудеться у рамках конференції IT Arena 27-29 вересня. Набір стартапів завершується 1 вересня.

IT Arena – подія, що збирає тисячі учасників щороку, серед яких чимало інвесторів, учасників венчурних фондів, представників акселераторів та інкубаторів, які приїхали на тех конференцію, в першу чергу, за свіжою порцією інновацій від українських стартапів. Впродовж останніх років Україна закріпила своє місце на карті країн з найкращим технологічним потенціалом, а нещодавно Київ посів 34 місце у рейтингу міст з найбільшою кількістю стартапів. Це може означати тільки одне – цьогоріч битва стартапів буде ще запеклішою.

Якщо ви молодий стартап, якому не більше двох років, та ви можете показати хоча б демо версію вашого продукту, не проґавте можливості заявити про себе кількох тисячній аудиторії з усього світу. Важлива умова участі у конкурсі – якщо ваш стартап отримував інвестиції, їх сума не може перевищувати 200 тис доларів.
То ж не пропустіть нагоди запітчити свій стартап перед аудиторією з США, Німеччини, Канади, Франції, України, та ще 20 країн. Startup Competition – це чудова можливість розказати про ваш проєкт більш ніж ста локальним та міжнародним технологічним медіа (раніше це були TechCrunch, The Next Web, Start-up.ro, Tech.eu), шанс поспілкуватись з лідерами тех індустрій, спитати поради в експертів з таких компаній та акселераторів як Microsoft, Google Assistant, Gitlab, Grammarly, Rockstart. Деякі з минулорічних учасників вже показали неабиякі здобутки: legal-tech стартап AxDraft залучив $1,1 мільйона  інвестицій після участі в акселераційний програмі  Y Combinator, а команда, що розробила інтерактивні рюкзаки PIX, зібрала понад $300 тисяч на Kickstarter та Indiegogo.

У 2018 році призовий фонд Startup Competition склав $70,000. Крім грошових призів, переможці змагання виграли запрошення на програми акселерації від Starta Ventures, річне членство в коворкінгу Sputnik Space, тревел-гранти на подорожі до Кремнієвої Долини, менторські програми від Techstars Berlin та 1991 Open Data Incubator та інші подарунки від партнерів.

Серед вже оголошених призів Startup Competition 2019 – $10,000 від IT Arena та сертифікат для двох команд на участь у Product School & Digital Marketing School від Startup Depot. Для стартапів, які братимуть участь у змаганні діє 50% знижка на квитки на IT Arena 2019 та можливість продемонструвати свій продукт на стенді Startup Alley всього за $200.

Слідкуйте за оновленнями на сайті IT Arena, щоб дізнатись про нові призи та деталі конкурсу. 

Реєстрація

 

Поділитися статтею:
Розшукуємо Cтартапи: Відкрито Реєстрацію на Startup Competition 2019

Пошук інновацій розпочато! 2 травня стартує реєстрація на наймасштабніший конкурс українських стартапів  – Startup Competition! Четверте поспіль змагання стартапів відбудеться у рамках конференції IT Arena 27-29 вересня. Набір стартапів завершується 1 вересня. IT Arena – подія, що збирає тисячі учасників щороку, серед яких чимало інвесторів, учасників венчурних фондів, представників акселераторів та інкубаторів, які приїхали на […]

https://itcluster.lviv.ua/wp-content/uploads/2022/08/rozshukuyemo-ctartapy-vidkryto-reyestracziyu-na-startup-competition-2019_62f9d5bf0423f.jpeg
Скопійовано!