15 Червня, 2021
Час читання: 2 хв.

Interface Masters Technologies – Новий Учасник Кластера

Interface Masters Technologies, що базується в Кремнієвій долині, є провідним постачальником високошвидкісних вбудованих продуктів. Компанія займається проєктуванням, виготовленням та надає підтримку вбудованим мережевим приладам.

Понад 25 років Interface Masters Technologies пропонує інноваційні мережеві рішення із послугами налаштування для виробників оригінального обладнання (OEMs), Fortune 100 та стартап-компаній. Головний офіс компанії знаходиться в Сан-Хосе, штат Каліфорнія. Interface Masters Technologies відокремили Niagara Networks, щоб вийти на ринок Network Visibility з найкращими в своєму класі Мережевими Пакетними Брокерами (NPB), продуктами Bypass / Failover та TAP. Niagara Networks також базується в Кремнієвій долині.

Interface Masters Technologies та Niagara Networks заснували R&D офіс, що активно зростає та розвивається у Львові, Україна, з основними напрямами розробки в області ПЗ для вбудованих систем, мережевих технологій, HW, BSP, ASIC, FPGA / CPLD та суміжних технологій.

“Interface Masters Technologies це компанія, яка невпинно намагається створити комфортні умови для роботи в нашому українському офісі та керувати локальною IT-індустрією. Саме тому вступ до Львівського IT Кластера це велика честь для нас і класний спосіб досягти нашої мети. Досвід Кремнієвої долини служить для нас прикладом і надихає слідувати йому в наших R&D офісах по всьому світу; саме тому ми отримуємо неймовірні результати у роботі, поєднані із локальною специфікою. Наш основний продукт – це надання провідних інструментів та створення проєктів для нашої команди у Львові. Зрештою нашою місією є створення повноцінних сфер Вбудованих/Мережевих знань в той час, як IT-індустрія Львова лише виграватиме від цього процесу”, – Бен Аскарінам, CEO Interface Masters Technologies.

“Ми безмежно раді, що така компанія, як Interface Masters Technologies доєдналася до Кластера. Ця співпраця допомагає відкрити нові кордони, адже Кремнієва долина – це місце, де народжуються прогресивні компанії, які не зупиняються на маленьких досягнення. Тому вірю, що разом нам вдасться досягти нових вершин і втілити в реальність не один проєкт”, – коментує Степан Веселовський,  CEO Львівського IT Кластера.
Поділитися статтею:
Interface Masters Technologies – Новий Учасник Кластера

Interface Masters Technologies, що базується в Кремнієвій долині, є провідним постачальником високошвидкісних вбудованих продуктів. Компанія займається проєктуванням, виготовленням та надає підтримку вбудованим мережевим приладам. Понад 25 років Interface Masters Technologies пропонує інноваційні мережеві рішення із послугами налаштування для виробників оригінального обладнання (OEMs), Fortune 100 та стартап-компаній. Головний офіс компанії знаходиться в Сан-Хосе, штат Каліфорнія. Interface Masters […]

https://itcluster.lviv.ua/wp-content/uploads/2022/08/interface-masters-technologies-d0bdd0bed0b2d0b8d0b9-d183d187d0b0d181d0bdd0b8d0ba-d0bad0bbd0b0d181d182d0b5d180d183_62f869e23e9c2.png
Скопійовано!