30 Серпня, 2022
Час читання: 2 хв.

Mate academy – новий учасник Львівського ІТ Кластера

Mate academy – Ed-tech стартап, який вчить програмуванню безкоштовно до працевлаштування. У компанії працюють понад 120 співробітників, 60 з яких програмісти.

Основний продукт стартапу – технологічна платформа, на якій люди вчаться програмувати. 2 000 працевлаштованих студентів по всьому світу, 90% студентів отримують роботу в ІТ, і це число постійно зростає. З 2022 року Mate academy вийшли на міжнародний ринок, запустили навчання інтернаціональних груп та почали працевлаштовувати студентів по всьому світу: Велика Британія, Європа, Азія, Африка, США, Канада. Головний офіс знаходиться у Києві. Зараз компанія пропонує співробітникам формат remote-first також.

Ще до початку повномасштабної війни Mate academy принципово не співпрацювали з росією та ніколи не зараховували на навчання студентів з країни-агресора. Ed-tech стартап системно підтримує волонтерські фонди, які допомагають ЗСУ. Зокрема, з лютого 2022 перерахували близько 6 млн грн на підтримку України.

Також військовослужбовці, які приєдналися до Збройних Сил України після 24 лютого, зможуть безкоштовно навчатися на програмах повного дня без подальших фінансових зобов’язань щодо виплат після працевлаштування.

“Micія Mate academy навчити програмуванню 1 млн людей по всьому світу. Інвестиції у розвиток ІТ-освіти стратегічно важливі для нашої держави. Впевнений, співпраця з Львівським IT Кластером допоможе стати на крок ближче до реалізації цієї мети. До того ж українська Tech-індустрія одна з тих, хто тримає економіку нашої країни, тому об’єднання учасників ринку тільки сприятиме ще кращим результатам. Що вкрай важливо для підтримки та відновлення України”, – коментує Роман Апостол, співзасновник та CEO у Mate academy.

“Розвиток тех-освіти – один з головних напрямків роботи Кластера. Зокрема, на нашому рахунку 18 оновлених бакалаврських програм у чотирьох університетах Львова. Впевнений, що серед низки наших освітніх ініціатив та проєктів Mate academy знайде ті, які дозволять зробити ІТ-освіту у Львові ще кращою”, –  додає Степан Веселовський, СЕО Львівського ІТ Кластера.

Поділитися статтею:
Mate academy – новий учасник Львівського ІТ Кластера

Mate academy – Ed-tech стартап, який вчить програмуванню безкоштовно до працевлаштування. У компанії працюють понад 120 співробітників, 60 з яких програмісти. Основний продукт стартапу – технологічна платформа, на якій люди вчаться програмувати. 2 000 працевлаштованих студентів по всьому світу, 90% студентів отримують роботу в ІТ, і це число постійно зростає. З 2022 року Mate academy […]

https://itcluster.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/01/mate-academy-novyj-uchasnyk-lvivskogo-it-klastera_63bd84afd275e.jpeg
Скопійовано!