Назад до подій
01
Травень
Понеділок
10:00
USA

SelectUSA Investment Summit

Реєстрацію відкрито: подайте заявку на участь в Інвестиційному Саміті SelectUSA 2023, який відбудеться 1–4 травня 2023 року поблизу Вашингтона, округ Колумбія та станьте частиною української делегації. 

Cаміт SelectUSA привертає увагу всього світу до інвестиційного потенціалу Сполучених Штатів Америки. Цьогорічний захід буде присвячено інвестиційному середовищу, галузевим тенденціям та створенню можливостей для розширення діяльності іноземних компаній на американському ринку.

Під час саміту технологічні стартапи матимуть можливість взяти участь в програмі SelectUSA Tech, що сприяє просуванню на ринок США, а власниці стартапів зможуть доєднатися до програми менторства Select Global Women in Tech (SGWIT).

Для додаткової інформації та деталей реєстрації переходьте за цим посиланням  або контактуйте з Юлією Мироненко, Посольство США в Києві: Iuliia.Myronenko@trade.gov.

Зареєструватися на подію
Поділитися подією:
https://itcluster.lviv.ua/events/selectusa-investment-summit/
SelectUSA Investment Summit

Реєстрацію відкрито: подайте заявку на участь в Інвестиційному Саміті SelectUSA 2023, який відбудеться 1–4 травня 2023 року поблизу Вашингтона, округ Колумбія та станьте частиною української делегації.  Cаміт SelectUSA привертає увагу всього світу до інвестиційного потенціалу Сполучених Штатів Америки. Цьогорічний захід буде присвячено інвестиційному середовищу, галузевим тенденціям та створенню можливостей для розширення діяльності іноземних компаній на […]

https://itcluster.lviv.ua/wp-content/uploads/2023/02/for_site_cover_23.02.27.png
Скопійовано!